Tjenester

Våre tjenester

Bilde av en valp og en kattunge - Jæren Dyrehelse AS - Dyreklinikk

Vanlig Konsultasjon

Vanlig Konsultasjon

Vår høyeste fokus er helse, trygghet og livskvalitet hos alle våre dyr i samfunnet. Ved en helsekontroll gjør veterinæren en klinisk undersøkelse av dyrets allmenntilstand. Veterinæren sjekker slimhinner og lymfeknuter. Øyne og ører vurderes, og tenner undersøkes.

Bilde av en katt hos dyrlege - Jæren Dyrehelse AS - Dyreklinikk

Vaksine

Vaksine

Tenker du på å vaksinere dyre ditt ? Vaksiner forebygger sykdom. Norge har et lavt smittepress for alvorlige sykdommer som er mer vanlige i andre land. Det er derfor viktig at vi fortsetter å vaksinere kjæledyrene våre slik at norske  kjæledyr i fremtiden også kan holde seg friske og utsettes for lite smitte.

Bilde av en hund med et dyrepass - Jæren Dyrehelse AS - Dyreklinikk

Chip / id

Chip / Id

Har du ikke Chip eller ID-markert kjæledyret ditt?  Hvert år er det mange dyr som stikker av eller kommer på avveie. Med en ID-merking kan et dyr som blir funnet tatt med til nærmeste dyreklinikk hvor de har en skanner som kan lese av nummeret og finne eieren i registeret. Slik minsker du risikoen for at kjæledyret ditt blir borte.

Bilde av en hund som blir klippet - Jæren Dyrehelse AS - Dyreklinikk

Klo klipp

Klo klipp uten bedøvelse

Begynner klørne til kjæledyret ditt å bli forlange? Den vanligste årsaken til at eiere ikke vil klippe kjæledyrets klør selv, er redselen for at det skal begynne å blø. Vi kan ta saksen i egne hender å klippe kjæledyrets klør for deg.

Bilde av en katt - Jæren Dyrehelse AS - Dyreklinikk

Kastrering av hannkatt

Kastrering av hannkatt

Har du tenkt på å kastrere hannkatten din? Grunnen til at hannkatter burde kastreres er at katteeiere også har  ansvar for hannkattens kattunger og ved kastrering er du med på å sørge for det ikke fødes for mange kattunger i verden uten en kjærlig eier.

Bilde av en katt - Jæren Dyrehelse AS - Dyreklinikk

Sterilisering av hunnkatt

Sterilisering av hunnkatt

Har du tenkt på å Sterilisere hunnkatten din? Det er mange fordeler med å sterilisere hunnkatten tidlig. Ved sterilisering forhindrer at katten blir drektig, i tillegg forhindrer du at katten får brystkreft og livmorbetennelse  senere i livet. 

Bilde av en katt hos en dyrlege - Jæren Dyrehelse AS - Dyreklinikk

Fjerning av tannstein

Fjerning av tannstein

Har kjæledyre ditt tannsten? Tannstein sitter i all hovedsak på utsiden av tennene og er mørkt og hardt belegg på tennene. Tannstenen skaper ofte vond lukt fra munnen. Tannsten er ofte ikke lett å fjerne på egen hånd, vi kan hjelpe slik at kjæledyre ditt får et like fint smil som deg.

Bilde av en hund som er hos en dyrlege - Jæren Dyrehelse AS - Dyreklinikk

Tannfjerning

Tannfjerning

Etter en helsekontroll kan vi oppdage om det er noen tenner som vokser feil hos kjæledyret ditt som kan gi plager. Vi trekker tennes med en kyndig og forsiktig hånd, slik at dyre ditt kan fortsette med å bite og leke på det de vill.